Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κατάργησης του ελληνογερμανικού τμήματος του Δημοτικού Σχολείου "Όμηρος" την επόμενη Κυριακή!, ΔΠ

Μόλις πληροφορήθηκα στο facebook και με ηλ. ταχυδρομείο για την κινητοποίηση αυτή (διαβάστε παρακάτω σε ελληνικά και γερμανικά). Πιστεύω ότι και η Λαϊκή Επιτροπή Βερολίνου, αλλά και η Ελληνική Κοινότητα, η οποία έκανε δεκτό στην τελευταία της Γενική Συνέλευση σχετικό ψήφισμα της Λαϊκής Επιτροπής για κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάργηση του "Όμηρος", πρέπει να στηρίξουν με όλα τα μέσα, και να συμμετάσχουν σε αυτήν την κινητοποιηση.



Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κατάργησης του ελληνογερμανικού τμήματος του Δημοτικού Σχολείου "Όμηρος" Την Κυριακή, 26.1.2014, στις 13.00 το μεσημέρι Arena Berlin Eichenstrasse 4 12435 Berlin
 
Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά, στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για κινητοποίηση των γερμανικών κομμάτων και όλων των πολιτικών και κοινωνικών φορέων της Γερμανίας με στόχο την ανατροπή της απόφασης της Γερουσίας του Βερολίνου για κατάργηση του ελληνογερμανικού τμήματος του Δημοτικού Σχολείου "Όμηρος", σας προσκαλούμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τους χώρους όπου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Σοσιαλoδημοκρατικού Κόμματος SPD. Για να σημάνουμε το στόχο μας χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την απόφαση. Το χρωστάμε στα παιδιά μας!



 
In Deutsche: 
Liebe Eltern, liebe Kinder, liebe Freunde,
im Rahmen unserer Protestaktionen gegen die Entscheidung der Berliner Senatsverwaltung, die Staatliche Europa-Schule Berlin (SESB) an der Homer-Grundschule in Prenzlauer Berg, auslaufen zu lassen, laden wir euch herzlich zur Teilnahme an unserer Demonstration ein, die am
Sonntag, den 26.01.2014, um 13:00 Uhr,
vor der ARENA Berlin, Eichenstrasse 4, 12435 Berlin
stattfinden wird.
 Den eisigen Temperaturen zum Trotz werden wir diesmal versuchen, die politischen Entscheidungsträger der SPD anlässlich ihres außerordentlichen Bundesparteitages auf unser Anliegen aufmerksam zu machen.
 Dieses Ziel können wir nur mit vereinten Kräften und über alle Parteigrenzen hinweg erreichen! Wir sind für mehr Europa. Das sind wir uns und unseren Kindern schuldig! 
 Um 14:00 sind wir dann fertig - müssen wir nicht allzulange frieren!
Schöne Grüße,
die Initiative für den Erhalt der SESB an der Homer-Schule

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρειάζεται το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας για να δημοσιευτεί το σχόλιό σας, το οποίο επιπλέον αναθεωρείται από το διαχειριστή πριν δημοσιευτεί.