Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση για τη συγκέντρωση με την αφορμή της παρουσίας του Α.Σαμαρά στο Βερολίνο, Δ.Π.

Το πανώ της Λαϊκή Επιτροπής Βερολίνου στη συγκέντρωση: "ENOUGH WITH troika & its bosses (EU, IMF), loans & debts, govemernts of austerity. the RICH OLIGARCHY SHALL PLAY the CRISIS"



Η συγκέντρωση για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό και ενάντια στην παρουσία του πρωθυπουργού στο Βερολίνο οργανώθηκε με επιτυχία (πέρασαν από το χώρο της συγκέντρωσης στην Πύλη του Βραδεμβούργου γύρω στα 50-100 άτομα, Γερμανοί και Έλληνες).  

Παρευρέθηκε αρκετός κόσμος με διάθεση να συμμετέχει και κάναμε τις θέσεις μας γνωστές με πανώ, πλακάτ, ομιλίες και γραπτές ανακοινώσεις (δέστε φωτογραφίες).

Όλοι οι παρευρισκόμενοι (δια)δήλωσαν την εναντίωσή τους στις πολιτικές της λιτότητας, των τελευταίων κυβερνήσεων, και ζήτησαν να αποχωρήσουν από την Ελλάδα τόσο η τρόικα των ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ όσο και η παρούσα κυβέρνηση.

Επίσης, αναπτύχθηκε ο προβληματισμός για την επιβίωση του λαού μας που περνάει μια ανθρωπιστική κρίση, τη διέξοδο από την κρίση με νικητή το λαό και για το αν αυτό είναι δυνατόν ή όχι για μια Ελλάδα βουτηγμένη στα δάνεια και στα χρέη μέσα στην ΕΕ και στο Ευρώ, αλλά και για την άνοδο του φασισμού.



Ανάγνωση της ανακοίνωσης της Λαϊκής Επιτροπής Βερολίνου στη συγκέντωση

Πλακάτ με τα συνθήματα της Λαϊκής Επιτροπής Βερολίνου: "ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΩΝ ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ!", "ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ!"

Πλακάτ με τα συνθήματα της Λαϊκής Επιτροπής Βερολίνου: "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ! ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ! ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΔΑΝΕΙΑ-ΧΡΕΗ!", ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ! ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!", "ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρειάζεται το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας για να δημοσιευτεί το σχόλιό σας, το οποίο επιπλέον αναθεωρείται από το διαχειριστή πριν δημοσιευτεί.