Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Η Λαϊκή Επιτροπή Βερολίνου δεν υπάρχει πια..., ΔΠ

...όχι όμως επειδή την πάτησε το τρένο της απάθειας και της παραίτησης!

Κάθε άλλο!

Η Λαϊκή Επιτροπή Βερολίνου εδώ και καιρό δε δραστηριοποιείται διότι πλέον δεν χρειάζεται, μιας και υπάρχουν εδώ και περίπου 2 χρόνια:

α. μια πολύ δραστήρια Ομάδα Εθελοντών της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου -ΕΚΒ (ομάδα στο facebook), μέσα από την οποία δραστηριοποιούμαστε εθελοντικά, και αλληλέγγυα από μετανάστη προς μετανάστη, είτε για τα καθημερινά μας προβλήματα (συμβουλευτική στην ΕΚΒ, συνοδεία σε υπηρεσίες, μεταφράσεις), είτε για θέματα πολιτικής (πχ μαύρη εργασία (νεο)μεταναστών, διαδήλωση την Πρωτομαγιά), ή και πολιτισμού (ομάδα βιβλιοθήκης, φεστιβάλ αντιφασιστικού κινηματογράφου), αλλά και για ότι άλλη καλή ιδέα μας έρθει στο μυαλό!
Μάλιστα, πρόσφατα είχαμε και τα βαφτίσια της ομάδας!
Το όνομά της είναι "Εκτός Έδρας"!

β. η Κίνηση για την Επιτροπή του ΟΧΙ μέχρι το Μέλος των Μνημονίων (ομάδα στο facebook), ομάδα που με εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις διερευνά μια εναλλακτική πορεία για τη χώρα μας, σε σύγκρουση με ΕΕ-Ευρωζώνη-δανειστές και αγωνίζεται γι' αυτήν.

Κάποιοι από εμάς συμμετέχουμε και στην παράταξη της ΕΚΒ Μαχόμενη Λαϊκή Συσπείρωση (μπλογκ),

και, τέλος, κάποιοι (άλλοι ή και οι ίδιοι!) από εμάς σχηματίσαμε την πρώτη Οργάνωση Βάσης εξωτερικού της Κίνησης για την Απελευθέρωση του Λαού (ιστοσελίδα κίνησης στην Ελλάδα), μιας κίνησης που αγωνίζεται για την ίδρυση λαϊκού μετώπου με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση προς όφελος του ελληνικού λαού, έξω από την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, σε σύγκρουση με τον ιμπεριαλισμό...

Οπότε, ξέρετε που να μας βρείτε για τους αγώνες που έρχονται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρειάζεται το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας για να δημοσιευτεί το σχόλιό σας, το οποίο επιπλέον αναθεωρείται από το διαχειριστή πριν δημοσιευτεί.